ZMRZLINA Z OVOCNÉHO PYRÉ

Pro ty nejnáročnější zákazníky s požadavkem na maximální kvalitu jsou tu zmrzliny z ovocného pyré, které se od směsí řad FRUTTA odlišují ještě vyšším podílem ovoce. Ve všech případech se jedná o minimálně 90 %, a to už je pořádná dávka vitaminů, nemyslíte?
PROČ VYBRAT ŘADU EXTRA FRUTTA?
JEDEN ZÁKLAD PRO VŠECHNY PŘÍCHUTĚ
Surovinou, bez které se při výrobě zmrzlin z ovocného pyré neobejdete, je báze neutro. Jedná se o námi vyvinutý základ, ze kterého po spojení s vybraným pyré připravíte tu nejlahodnější ovocnou zmrzlinu.
MÉNĚ PŘIDANÉHO CUKRU
Pyré, která se přidávají k neutrální bázi, jsou vyráběna z ovoce sklizeného v období jeho nejvyšší zralosti. Plody jsou tak sladké samy o sobě a do pyré (tím pádem ani do zmrzliny) není třeba přidávat větší množství cukru.
BEZ CHEMIE
Ovoce je před samotným zpracováním pěstováno na nejúrodnějších půdách, navíc bez chemie. Výroba pyré proto nevyžaduje přidání barviv ani konzervantů.
































